Kwaliteit sinds 1983

Disclaimer

Stouten Fourage, gevestigd aan Langeweg 2a te Bruinisse is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in dit privacystatement.

 

Contactgegevens

Stouten Fourage

Langeweg 2a

4311 RB Bruinisse

+31 (0)111-481592 (telefoon)

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stouten Fourage verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken

  • - Voor- en achternaam
  • - Straat en huisnummer
  • - Postcode plaats
  • - Telefoonnummer
  • - E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@stouten-fourage.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Stouten Fourage verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Mailen Actie’s en aanbiedingen indien u bij ons staat ingeschreven, op verzoek kunt u zich altijd uit laten schrijven.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je bestelling te kunnen afleveren en de factuur op te maken

De wettelijke grondslagen “Toestemming van betrokken persoon” en “Behartiging van gerechtvaardigde belangen” zijn hierop van toepassing.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Stouten Fourage neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Stouten Fourage) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Stouten Fourage bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de wettelijke bewaartermijnen voor de persoonsgegevens.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Stouten Fourage verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een bestand dat onze website(server) plaatst op jouw computer, tablet of telefoon (apparaat) waarmee u deze website bezoekt. Door het bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website, geeft u via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit privacy beleid. Mocht u er niet mee akkoord gaan dat wij cookies plaatsen dan kan dit invloed hebben op de werking van de website. U kunt dan het volgende doen:

  • De cookies verwijderen uit uw browser
  • Instellen dat uw browser cookies niet automatisch accepteert

Afhankelijk van uw browserinstellingen is het mogelijk dat onze website minder goed werkt. Om goed gebruik te kunnen maken van onze websites, adviseren wij om cookies in te schakelen.

 

Welke cookies gebruikt deze website?

 

1. Functionele cookies

Die gebruiken wij om onderdelen van onze websites handiger te maken, zodat u bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken. U herkent deze aan de naam: PHPSESSID

 

2. Analyserende cookies

Google Analytics: u herkent deze cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmv of _utmz.

 

U kunt het privacy statement van Google hier bekijken. (https://policies.google.com/privacy?hl=nl)

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Stouten Fourage en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar administratie@stouten-fourage.nl

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

 

Stouten Fourage wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

 

Stouten Fourage neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@stouten-fourage.nl

 

 

Laatst bijgewerkt

18 mei 2018

 

 

 

 

 

 

 

Privacystatement

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

7:30-17:00

7:30-17:00

7:30-17:00

7:30-17:00

7:30-17:00

8:00-11:30

Gesloten

 

Stouten Fourage VOF

Langeweg 2a

4311 RB Bruinisse

+31 (0)111-481592 (telefoon)

+31 (0)6-53118303 (mobiel)

+31 (0)111-481779 (fax)

 

Mail Algemeen & Verkoop

info@stouten-fourage.nl

 

Mail Planning

planning@stouten-fourage.nl

 

Hooi

Stro

Voerstro

Strooistro

Gesneden stro

Gehakseld stro

Gemalen stro

Tarwestro

Gerstestro

Koolzaadstro

Erwtenstro

Graszaadhooi

Pensprik

Kuilgras

Kuilhooi

Strooisels

Vlas

Houtvezel

Mais

 

Vragen? bel direct

0111- 481592